Bucătarul Bogdan Cruciug, cu o experiență de peste 12 ani în domeniu și pregătire la standarde de o stea Michelin, a fost invitat într-un nou episod de #PodcastBZI, unde a vorbit despre conceptul de fine dining și despre importanța calității, serviciului și atmosferei în acest domeniu. Cruciug a menționat că cererea pentru private chef a crescut, adică bucătari care gătesc la domiciliul clientului.
În cadrul interviului, el a dezvăluit cum a reușit să slăbească cu ajutorul dietei mediteraneene și a vorbit despre cartea sa de rețete inspirate din această bucătărie. Cruciug a subliniat că este pasionat de bucătăria fine dining și că a lucrat pe meniuri exclusiviste și scumpe.
De asemenea, un eveniment dedicat conceptului de fine dining a avut loc la Iași, unde Bogdan Cruciug a fost prezent. În plus, el a vorbit despre lupta cu hipertensiunea arterială pe care a avut-o la vârsta de 25 de ani și cum și-a schimbat stilul de viață pentru a slăbi și a avea o sănătate mai bună.
Pe de altă parte, antreprenorul Cătălin Popa a discutat într-un alt episod de #PodcastBZI despre gestionarea unui club și provocările din domeniul HoReCa. Acesta a lansat iTag, un card ce conține informații despre o persoană, o carte de vizită online. Bogdan Cruciug se pregătește să lanseze o nouă carte cu rețete sănătoase.
Citeste articol integral
Sursa & Foto Credit- “www.bzi.ro”
Știrile sunt preluate de la ziare din Iasi. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. iasiexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Aceste știri au fost preluate în urma unui acord primit din partea publicațiilor..Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii
Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com