Daniel Săvan, fondatorul „Dead Soldier”, a discutat într-un nou episod de PodcastBZI despre singurul bar inspirat din prohibiția din America anilor ’20 din Iași. După ce a lucrat în industria HoReCa în Irlanda, ajungând până la poziția de bar manager la The Westburry Hotel, s-a întors în țară pentru a deveni antreprenor. În interviul acordat, Săvan vorbește despre provocările antreprenoriatului, cele mai populare cocktailuri și de ce nu ar renunța la business-ul său.
În timpul său în Irlanda, Daniel Săvan a avansat rapid în carieră, iar o întâlnire cu un coleg l-a inspirat să exploreze conceptul de „speakeasy”, adică un local ilegal care vindea alcool în timpul prohibiției din America. Revenit în România, Săvan a deschis „Dead Soldier”, un bar ce reinterpretează atmosfera și rețetele din perioada prohibiției.
Pe de altă parte, PodcastBZI a mai prezentat și un interviu cu Emanuel Varga, cofondatorul „Capuchin”, o prăjitorie de cafea. Varga discută despre antreprenoriat, cafeaua artizanală și calitatea acesteia, precum și despre producția de ciocolată cu cacao provenită din surse etice. Episodul explorează și modul de preparare și consum al cafelei, precum și profilul clientului.
Ambele interviuri sunt disponibile pe canalul de YouTube al PodcastBZI și oferă o perspectivă interesantă asupra antreprenoriatului și inovației în industria HoReCa și a cafelei artizanale.
Citeste articol integral
Sursa & Foto Credit- “www.bzi.ro”
Știrile sunt preluate de la ziare din Iasi. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. iasiexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Aceste știri au fost preluate în urma unui acord primit din partea publicațiilor..Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii
Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com