Marius Lungu, proprietarul „Căpșuni de Aroneanu”, a vorbit despre provocările și beneficiile unui business agricol în cadrul unui episod recent de #PodcastBZI. Investiția într-o plantație de căpșuni de un hectar a implicat aproximativ 50.000 de euro, iar alegerea soiului Albion a fost cheia succesului. Recolta se face de trei ori pe an, iar fructele sunt livrate în aceeași zi pentru a asigura prospetimea și calitatea. Desi a fost nevoit sa arunce o parte din recoltă din cauza boel si dăunătorilor, Marius Lungu a preferat să nu folosească substanțe periculoase, având în vedere că mulți clienți sunt familiile cu copii.
Antreprenorul încurajează consumatorii să sprijine producătorii locali și să aprecieze calitatea produselor locale. În plus, sfătuiește oamenii să verifice calitatea fructelor printr-o analiză și să aprecieze munca producătorilor. Daniel Săvan, fondatorul „Dead Soldier”, a discutat și el despre experiența sa în industria HoReCa și provocările antreprenoriatului, în cadrul unui alt episod de #PodcastBZI.
Episoadele Podcast BZI au fost postate pe YouTube, incluzând sute de interviuri cu specialiști și antreprenori, oferind o perspectivă amplă asupra mediului de afaceri din Iași. Aceste discuții aduc în prim-plan pasiunea și dedicarea antreprenorilor locali, care își pun amprenta în dezvoltarea comunității și în promovarea produselor naturale și de calitate.
Citeste articol integral
Sursa & Foto Credit- “www.bzi.ro”
Știrile sunt preluate de la ziare din Iasi. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. iasiexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Aceste știri au fost preluate în urma unui acord primit din partea publicațiilor..Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii
Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com