Varza murată este un ingredient tradițional delicios și sănătos, dar, uneori, poate deveni prea sărată pentru gustul tău.
Varza murată pentru sarmale a ieșit prea sărată? Truc rapid, gratis și la îndemână care te salvează
Deși este un aliment fermentat cu numeroase beneficii, excesul de sare poate afecta gustul și chiar poate fi dăunător pentru sănătate.
Dacă ai descoperit că varza murată este prea sărată, nu te panica!
Există câteva soluții eficiente pentru a reduce nivelul de sare și a redobândi gustul echilibrat al preparatului.
1. Clătește varza cu apă rece
Una dintre cele mai simple soluții este să clătești varza sub un jet de apă rece. Această metodă ajută la îndepărtarea unei părți din sare, dar trebuie să ai grijă să nu îți schimbi prea mult textura sau aroma varzei.
Citește și: Leguma ieftină, gustoasă și la îndemână. Te ajută să îți protejezi creierul și să nu…
Știrile sunt preluate din google news de la ziare din Romania. Suntem un serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. romaniaexpres.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra, contact: medialux85@gmail.com